Radisson Plaza Xing Guo Hotel Shanghai

Fint hotell i Shanghai

Hotell Radisson Plaza Xing Guo Shanghai
Radisson Plaza Xing Guo Shanghai

Detta exklusiva hotell är beläget en bit bort från de mest hektiska delarna av Shanghai, dock utan att vara avlägset på något vis då vi fortfarande talar om mitt i staden. Området som omger Radisson Plaza Xing Guo Shanghai är en slags stor naturskön trädgård.

Rummen är fina utan att vara överdrivet lyxiga. Storleken på ett standarddubbelrum får anses vara adekvat.

Alla nödvändiga fasciliteter finns tillgängliga för konferenser, träning med mera. Personalen är väldigt hjälpsam även om språkkunskaperna i engelska har lite att önska i vissa fall.

Något som definitivt måste nämnas om detta hotell är den otroliga frukostbuffén. Väljer ni att bo på detta hotell, se då för hela världen till att äta där. Frukostbuffén har i princip allt, det enda den undertecknade inte hittade var filmjölk. Filmjölk brukar å andra sidan inte vara lätt att hitta utomlands, mjölk eller yoghurt fungerar som substitut. I övrigt har den allt och lite till, eller vad sägs om: olika sorters croissanter, bröd, flingor, juicer, ägg, bacon, skinkor, sushi, viner, marmelader i små små glasburkar med mera. Lokalen är väldigt luftig och fint inredd. Personalen där är lika serviceinriktad som på en dyr restaurang.

Den trädgård som omger Radisson Plaza Xing Guo Shanghai är fin och inger ett visst lugn när man vistas där. Här kan det vara skönt att sätta sig med något att drick och bara njuta av livet.

Om priset inte är ett hinder rekommenderas en bokning av detta mycket bra hotell. Jag skulle vilja säga att det är bra valuta för de spenderade pengarna. Radisson Plaza är utan tvekan ett bra hotell i Shanghai.

Radisson Plaza Rum
Radisson Plaza Rum

Boka med lägsta-pris-garanti:
Hotels.com

Pris:
ca 1200:-/natt för ett dubbelrum.

Betalningsalternativ:
American Express (AmEx), Diners Club (DC), MasterCard (MC) och Visa (V).

Bonusprogram:
Star Alliance EuroBonus

Adress:
78 Xing Guo Road
Shanghai 200052
Kina

Telefon:
+86 21 6212 9998

Fax:
+86 21 6212 9996